KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kumarlı Ortaokulu

Kumarlı Ortaokulu Çevrim İçi 1. Kazanım Değerlendirme Sınavlarına en çok katılım gösteren okullar arasında yer almayı başardı

22-29 Ekim tarihleri arasında ilimizde öğrenim gören öğrencilerimiz için yapılan Çevrim İçi 1. Kazanım Değerlendirme Sınavlarına en çok katılım gösteren ilk ve ortaokulların müdürlerine ödülleri Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı YAŞIK, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan ATAŞ ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet AKKÜNCÜ tarafından verildi.

Kazanım değerlendirme sınavı ödül töreninde Kumarlı Ortaoklu adına ödülleri okul müdürümüz Mustafa AKPINAR kabul etmiştir.

11-11-2022

Yayın: 11.11.2022 - Güncelleme: 11.11.2022 23:44 - Görüntülenme: 151
Kaynak: https://kmarasodm.meb.gov.tr/www/1kazanimdegerlendirmesinaviodultoreni/icerik/157